joi, 30 aprilie 2009

De 10 ani pe urmele cavalerilor ioaniti!






Muzeu în aer liber, colţ plin de culoare al Mediteranei, peisaje fascinante cu marea de un albastru ireal, arhitectură specataculoasă – cuvintele nu sunt de ajuns de sugestive pentru a descrie Malta!
În inima Mediteranei există acest mic arhipelag unde soarele şi bucuria de a trăi sunt prezente permanent, unde straduţele pitoreşti cu case de culoarea mierii pe fondul apelor de cristal ale Mediteranei te invită să visezi.
Puterea de atracţie a Maltei constă într-un amestec, unic în felul său, între vechi si nou, în faptul că urmele trecutului zbuciumat sunt vizibile şi astăzi. În Malta poţi explora 7.000 ani de istorie şi totuşi trăieşti intens prezentul acestei insule pline de viaţă. Este încărcată de mituri şi legende – megaliţi mai vechi decât Piramidele şi Stonehenge-ul, palate, forturi, catedrale şi peste tot urmele Cavalerilor Ioaniţi.
Pentru cei ce îşi doresc mai mult decât o vacanţă petrecută pe plajă, acest mic arhipelag din Mediterană este destinaţia ideală. O vizită în Malta vă satisface cele mai variate dorinţe – veţi găsi mereu în apropiere comorile arheologice şi artistice ale insulei, plajă, cafenele, magazine, cluburi, discoteci.
Şi pentru toţi aceia care aleg să facă cunoştinţă cu acest micuţ arhipelag, Malta Travel oferă o călătorie all inclusive către un colţ al Mediteranei plin de culoare şi inedit. Cum în 2009 agenţia aniversează 10 ani de existenţă pe piaţa din România, am fost curioşi să aflăm ce surprize ne rezervă pentru această vară. „ Anul acesta încercăm să creştem numărul vizitatorilor şi calitatea serviciilor oferite. Avem tarife competitive, aniversare” a declarat Florin Sfârlea, directorul adjunct Malta Travel.
Pentru acest an atât de special, nu se putea sărbători altfel decât cu pachete care mai de care mai deosebite şi, evident, speciale: croaziere de cinci stele, vacanţe Malta-Tunisia si gratuitate pentru copii . „Anul acesta este unul special pentru noi. În urmă cu 10 ani porneam la drum oferind călătorii către Malta la circa şase turişti români şi ne preocupam pentru fiecare dintre ei să aibă vacanţa sa de vis. Astăzi, numărul turiştilor a crescut de peste 1.000 de ori însă grija ca fiecare să obţină ceea ce îşi doreşte a rămas. Am continuat să ne păstrăm tradiţiile şi am menţinut standardele an de an” a adăugat Mark Neville Farrugia, administrator Malta Travel. Anul acesta trebuia să aducă şi o schimbare, care va reflecta un concept inedit oferit turiştilor: Malta, o destinaţie cu adevărat „all inclusive”. „Dorim ca turiştii să aleagă Malta deoarece le oferim servicii „all inclusive” ce vor cuprinde întreaga lor vacanţă nu doar serviciile hoteliere. Le oferim hoteluri cu all inclusive, marea, viaţa de noapte, activităţile în aer liber, tururile culturale, ţara pe de-a întregul” a declarat Mark Neville Farrugia.




Florin Albu

Un comentariu:

Albu Florin Horea spunea...

Monica Constantin - Mai vrem si alte articole la fel de reusite